Ενδιαφέροντα προϊόντα


Κεραία UHF Anttron HD 28

Απολαβή: 14.2 dB

Στοιχεία από άκαμπτο Μασίφ Αλουμίνιο
Καθαρό αλουμίνιο χωρίς προσμίξεις ...

Περισσότερα...


Διακλαδωτές 2-3-4-6-8 Δρόμων

  • 2,3,4,6 and 8 way.
  • Nickel plated zinc diecast housing
  • All ports ...

Περισσότερα...


Ενισχυτής Κεντρικής Α-116

Έξοδος Test
Σασί αλουμινίου:Diecast.
Eξασθενητές 0-18dB
Έξοδος για προενισχυτές (Ιστού)
Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας ...

Περισσότερα...


Ενισχυτής Ιστού Κ-305 Pack

Είσοδος: UHF
Gain: 35 dB
Στάθμη Εξόδου: 103 (dBμV)
Τροφοδοσία: 24V
Περιλαμβάνεται Τροφοδοτικό ...

Περισσότερα...


Ενισχυτής Ιστού K-115 Pack

Είσοδοι: VHF – UHF – UHF
Gain: BI+BIII 28 dB
UHF1 : 35 ...

Περισσότερα...

ΑΡΧΙΚΗ / Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PDF Εκτύπωση E-mail

Η ΑΛΦΑ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1989.

Αντικείμενο εργασιών της ΑΛΦΑ ΕΠΕ αποτελεί η εισαγωγή και προμήθεια , της Ελληνικης και Βαλκανικης αγορας , με συστηματα διαχειρησης επιγειου και δορυφορικου σηματος καθως επισης και με  συστηματα ασφαλείας και επιβλεψηςσε τεχνικούς εγκαταστάσεων και εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και τεχνολογίας.

Διατηρώντας μία φιλόδοξη και γοργά αναπτυσσόμενη πορεία, αντιπροσωπεύει  με επιτυχία μεγάλους προμηθευτικούς και κατασκευαστικούς οίκους ηλεκτρονικων συστημάτων ασφαλείας και επίβλεψης χώρων , καθώς και επαγγελματικού εξοπλισμού συστημάτων δορυφορικής και επίγειας λήψης-επεξεργασίας και διανομής τηλεοπτικού σήματος .

Το 1993 εγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητο χώρο στην Κ.Καραμανλή 130 – Θεσσαλονίκη θέτοντας τις βάσεις για την ευρύτερη επέκταση της γκάμας των προσφερομένων υλικών. καθώς και την αρτιότερη εξυπηρέτηση του πελατολογίου της.

Το 1996 , επέκτεινοντας το δίκτυο καταστημάτων της , ιδρύεται το Α’ υποκατάστημα σε ιδιόκτητο χώρο στην οδό Δοϊράνης 138-Καλλιθέα  στην Αθήνα.

company.2    company.3    company.4

Το 2006 , θέτει νέες προδιαγραφές στην αγορά προμηθειας συστημάτων ασφαλείας και επαγγελματικής εγκατάστασης δορυφορικών και επίγειων τηλεοπτικών συστημάτων , ξεκινώντας την δραστηριότητα του Β' υποκαταστήματος στην Βιομηχανικη Περιοχή της Σινδου Θεσσαλονίκης , σε χωρο 2.200 τ.μ. , ως κεντρο τεχνολογιας και ενημερωσης συνεργατων καθως επισης και ως διαμετακομιστικό κεντρο εμπορευμάτων μεταξύ των υποκαταστημάτων και του δικτύου συνεργατών.

company.5  company.6  company.7